
Υλικά που θα χρειαστείτε…
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη στη μέση, χωρίς τα σποράκια
- 1 πορτοκαλί πιπεριά, κομμένη στη μέση, χωρίς τα σποράκια
- 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη στη μέση, χωρίς τα σποράκια
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. βαλσάμικο με λεμόνι
- 2 κ.γ. πάπρικα
- 250 γραμ. χαλούμι, κομμένο σε 8-10 φέτες
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 70 γραμ. ρόκα
- 2 κ.σ. καρύδια, καβουρδισμένα
- Βάζουμε τις πιπεριές σε ένα γκριλ και της ψήνουμε. Μόλις ψηθούν, τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τις ψιλοκόβουμε, αφού τις ξεφλουδίσουμε.
- Σε ένα μπολ τοποθετούμε το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο με λεμόνι. Ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές.
- Βάζουμε πάπρικα στο χαλούμι.
- Ρίχνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε το χαλούμι σε υψηλή φωτιά, για 1-2 λεπτά την κάθε πλευρά, μέχρι να αρχίσει να λιώνει.
- Αφαιρούμε το χαλούμι από τη φωτιά και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα πιάτο και σερβίρουμε.