
Υλικά που θα χρειαστείτε…
- 1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2-3 κ.σ. καρύδια
- 1/3 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
- 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
- Σε μέτρια φωτιά καβούρδισε τα καρύδια κι άφησέ τα να κρυώσουν.
- Ρίξε τα φύλλα του βασιλικού και το σκόρδο στο μπλέντερ.
- Πρόσθεσε την παρμεζάνα, τα καρύδια, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Χτύπα τα ανάλογα με τις προτιμήσεις σου (πχ αν θέλεις το πέστο τραγανό)
- Απόλαυσέ το!