
Υλικά που θα χρειαστείτε…
- 1/2 κιλό καρυδόψιχα τριμμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
- 1 αβγό
- 1 κ.σ. γιαούρτι
- 1 ωμή πατάτα ψιλοτριμμένη
- 2 φλ. τσαγιού μπαγιάτικο ψωμί (ή παξιμάδι)
- Γάλα
- Αλάτι & πιπέρι
- Αλεύρι & ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Μουλιάζουμε το ψωμί (ή το παξιμάδι) στο γάλα μέχρι να μαλακώσει, το στύβουμε καλά και το τρίβουμε σε ψίχουλα.
- Σε μεγάλο μπωλ, ρίχνουμε και ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά μαζί: το τριμμένο ψωμί, την καρυδόψιχα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πατάτα, το γιαούρτι, το αυγό, αλάτι και πιπέρι.
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε.. Μπορείτε να τα ψήσετε και στον φούρνο για πιο ελαφρύ φαγητό.